28.09.2015 07:00

Semená chilli na sezónu 2015/2016

Priatelia extrémne štipľavých chilli paprík, dnes mám pre vás len dobré správy. Posielanie semien začína 1.10.2015 a všetky vaše objednávky budú týmto dňom vybavené.

Pridaných je opäť zopár nových druhov, stále mám k dispozícii všetkých top 9 najštipľavejších chilli. Novinka tento rok je Chocolate Bhutlah, o ktorom sa vraví, že to bude budúci šampión pálivosti a údajne prekoná aj Carolina Reaper (okrem toho, že páli takmer rovnako, je hmotnejší, takže máte reálny pocit, že páli oveľa viac). Ďalšou novinkou je aktuálne najpálivejšia čínska chilli Shabu shabu, ktorá sa vzhľadom, chuťou a pálivosťou veľmi podobá rodine z okruhu naga jolokia a má okolo 600 000 SHU.

Carolina Reaper = aktuálny držiteľ Guinessovho rekordu od novembra 2013 s neuveriteľnými maximálnymi 2 200 000 SHU je k dispozícii tiež, tak semená ako plody, záujemci o plody napíšte prosím email.

Semená všetkých druhov sú k dispozícii i keď niektorých je veľmi málo, preto neváhajte s objednávkou. Rokoto je na tom tradične zle s množstvom semien, naše teplá tejto papričke nerobia dobre, verím však, že vaše objednávky na Rokoto budem vedieť vybaviť. Je to výborná chilli pre tých, čo majú radi štipľavosť iba 1x na vstupe, chilli je netradičná farbou semien - čierne, farbou kvetov - fialové, zjavom rastliny - jemne ochlpená, hmotnosťou plodov - ťažké a hrubostenné. Pochádza z Peru a Bolívie, odkiaľ sú aj čerstvé semená, ktoré sú v tejto ponuke.

Tento rok na skúšku ponúkneme aj hotové výrobky,  extra pálivé chilli omáčky , v čase pred Vianocami - ako inšpiráciu na darček, alebo pre tých, ktorí nemajú možnosť chilli pestovať, prípadne si chcú pálivosť vyskúšať ihneď.

Ešte raz ďakujem za trpezlivosť s vybavovaním letných objednávok a teším sa na ďalšiu spoluprácu! Ak ste boli spokojní, nezabudnite kliknúť na anketu.

—————

Späť