09.10.2014 17:29

Carolina Reaper od 20.10.2014

Vážení priaznivci extrémnych chilli, 

Carolina Reaper bude k dispozícii od 20. októbra 2014. Prvé tri plody dozreli, ďalšie sú na rastlinách a dozrievajú. Ako každý správny fanúšik extrémnych chilli som neodolal a prvý plod som ochutnal. Skrátená verzia príbehu je o tom, že nič tak pálivé som doteraz nejedol. Táto chilli má oprávnene prvenstvo v Guniessovej knihe rekordov a ten malý škorpióní chvostík jasne hvoorí, čo zažijete ak ju ochutnáte.

Plody žiaľ v ponuke nebudú, keďže ich nie je veľa. Chcem vybaviť objednávky semien Carolina, ktoré ste medzičasom poslali a ktoré čakajú v poradí.

Ďalej chcem upozorniť, že neprebratie zásielky je spoplatnené a je to uvedené v podmienkach tohto eshopu https://www.moruga.sk/podmienky/.

S každou zásielkou sú spojené náklady, okrem samotného poštovného je to aj materiál, čas a náklady spojené s cestou na poštu a späť. Preto vás dôrazne žiadam, aby ste zásielky preberali v termíne. Je škoda vyhadzovať vaše aj moje peniaze len tak do vetra, pričom v prípade storno poplatku nemáte ani tovar. Ak sa budú podobné prípady opakovať, budem nútený vybavovať zásielky až po platbe na účet. Ďakujem za pochopenie a verím, že ďalej medzi vami budú už len seriózni záujemcovia o semená chilli paprík.

—————

Späť